Välj kartsajt: annonser
Ted Valentin
Ted, på jobbet.

Om Annonskartan.se

Annonskartan.se är en sökmotor för lokala annonser, som har utvecklats av mig, Ted Valentin. Jag snickrar på sajten löpande, för att försöka göra den bättre!

Rent praktiskt fungerar det så att Annonskartan.se söker igenom flera olika annonssajter och sedan presenterar den aggregerade informationen utifrån geografisk position. Den geografiska positionen baseras på postnummerområden, och ger således en icke exakt men förhållandevis bra fingervisning om var saken i fråga befinner sig.

Min målsättning är att fler ska hitta till annonserna, vilket i sin tur leder till mer trafik och högre omsättning hos de sajter som genomsöks. Annonskartan.se citerar precis som Google bara ett kort referat, och länkar sedan till källan där du som besökare kan utforska annonsen i sin helhet.

Om du gillar Annonskartan får du gärna kolla in de andra kart-sajter som jag håller på och utvecklar (under arbetsnamnet Allakartor.se). Tanken är att de olika sajterna som ingår i nätverket ska länka till varandra - men att de även ska fungera bra var och en för sig!

Om du vill veta mer om mitt utvecklingsarbete med Annonskartan, kika gärna in på Annonskartans blogg. Jag har även en lite mer privat blogg där jag skriver om ditten och datten.

/ Hälsningar, Ted Valentin

« Tillbaka till startsidan